Benvinguts a La Clínica de Podologia

De Dilluns a Divendres / 10h a 14h - 16h a 20h
  Telf. : 973 24 99 23

esca

Blog

Onicocriptosi. Cirurgia de l'ungla

ONICOCRIPTOSI. CIRURGIA DE L’UNGLA EN NENS

ONICOCRIPTOSI: UNGLA CLAVADA O INCARNATA. CIRURGIA

L’ Onicocriptosi és l’enclavament de l’ungla sobre els teixits que l’envolten. Quan això passa produeix dolor, inflamació i de vegades infecció de l’aparell unguial. És molt freqüent, té un origen traumàtic o per petits impactes repetitius. Si recidiva després de tractaments conservadors, la cirurgia de l’ungla és el tractament definitiu.

Entrar
Com afecta el sobreps a la salut dels nostres peus

Com afecta el sobrepès als nostres peus

El sobrepès és un trastorn que afecta a tot el nostre cos. A part de comportar problemes de circulació, augmentar el colesterol o limitar els nostres moviments físics, el sobrepès pot convertir-se en un gran enemic dels nostres peus. Però, com afecta el sobrepès als nostres peus?

Entrar
plantilles personalitzades

Diferències entre les plantilles personalitzades i del supermercat

Si ets usuari de plantilles, segurament algun cop t’hauràs preguntat per què hi ha una diferència tan notable de preus entre les plantilles personalitzades i les plantilles de supermercat o farmàcia.

Cal tenir en compte que, qualsevol geometria que col·loquem sota els nostres peus, tindrà un impacte directe a la nostra salut i a la nostra manera de caminar.

No existeixen plantilles personalitzades “neutres”, tot el que col·loquem sota el nostre peu tindrà un efecte, o positiu o negatiu, per a la nostra petjada.

Entrar
Consells per escollir un bon calçat a l'hora de treballar

Consells per escollir un bon calçat a l’hora de treballar

És molt comú tenir dolor als peus després d’una llarga jornada laboral, ja sigui en professionals que requereixen caminar en excés, passar molta estona dempeus o en una sola posició.

 

Per això és tan important escollir adequadament el calçat que utilitzem a la feina, per salvaguardar la salut del peu i evitar lesions que puguin ser incapacitants.

 

Les afeccions més comunes en els peus desenvolupades en l’entorn laboral són, principalment, les metatarsàlgies (dolor a la zona plantar anterior del peu), els galindons (o juanetes), els dits en urpa o la fascitis plantar (dolor i inflor al taló). A més, se solen produir laceracions, punxades o esquinços en feines del sector de la indústria, construcció o electricitat, entre d’altres.

 

Avui us donem recomanacions i consells per escollir un bon calçat a l’hora de treballar. Preparats?

 

Entrar
Perills sabates planes pels peus

Els perills de les sabates planes pels peus

Durant molt de temps hem sentit dir que utilitzar sabates de taló alt amb massa freqüència causa estralls en la salut dels nostres peus i columna. Si bé és cert que portar calçat pla és bastant millor per als teus peus que els talons (així ho avalen nombrosos estudis) aquest tipus de sabates tampoc estan exempts de causar danys.

És més, pot causar més problemes dels que creus i, per això, hem cregut important que coneguessis alguns d’ells perquè siguis conscient que, sense una bona sola, portar calçat pla pot ser gairebé tan dolent com anar pujat en uns talons d’agulla.

Entrar