Benvinguts a La Clínica de Podologia

De Dilluns a Divendres / 10h a 14h - 16h a 20h
  Telf. : 973 24 99 23

esca

Equip mèdic

Centre especialitzat en Podologia
Jesús Marcelino Reyes

Llicenciat en Podologia per l’Escola Superior de Saúde do Vale do Sousa (Portugal 2003), es va especialitzar en Cirurgia i Biomecànica (Màster Oficial en Cirurgia Podològica UB, 2011), Postgraduat en Biomecànica i Cirurgia Podològica UB, 1995)

Centre especialitzat en Podologia
Arian Marcelino Argemí

Diplomat en Podologia per la Universitat de Barcelona (UB, 2007), va obtenir el títol de Director d’Instal·lacions Radiològiques per al Diagnòstic Podològic (UB, 2007) i és Màster Oficial en Cirurgia Podològica (UB, 2011)

Centre especialitzat en Podologia
Jordi Segura Florensa

N.C. 330, Diplomat en Fisioteràpia, Especialitzat en Osteopatia. Exprofessor de Fisioteràpia de l’Escola Universitària Gimbernat de Barcelona, actualment director i Osteòpata de Centre Kine, Osteòpata de La Clinica de Podologia.

Especialistes en podologia
Dr. Rafael Teruel Perdiguer

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Saragossa (1997), Postgraduat en Medicina de l’Educació Física i l’Esport (Saragossa, 1999) prèviament havia obtingut la Diplomatura en BioEspinologia a l’Escola de BioEspinologia Renassance de València (1992).

Dr. Jose Pedro Bamala Zuriguel

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida (UDL, 1994). És Metge de Salut Pública del Departament de Treball, Afers Socials i Família: Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència des de 1997. És Co-fundador i Responsable d’Urgències Domiciliàries a SEMUR, Gestió d’Assistència Sanitària s.c.c.l. des de 1998.

La Clínica de Podologia
Marc Pijuan Villacampa

Diplomat per la Universitat de Lleida al 2006, obté el títol de Màster en ciències de la salut (UdL, 2008), el Postgrau d’Atenció Pre-hospitalària Urgent (UB) i el Postgrau en cuidatges d’infermeria al pacient neurològic (UdL).